Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τρίτη 23-03-2010 και ώρα 18:30, πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Μαραθώνα, η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση Γονέων με την ομιλία του Διευθυντή του σχολείου μας, κου Σπυρόπουλου Δημητρίου.
Για μία ακόμη φορά η παρουσία των γονέων σχεδόν ανύπαρκτη, αφού μόλις 20 γονείς εμφανίστηκαν σε σύνολο 320 μελών και το γεγονός ότι τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν- όπως είχαν ανακοινωθεί -ήταν πολύ σοβαρά.
Τα φαινόμενα τα οποία εμφανίζονται πλέον και στο δικό μας σχολείο και είναι ανησυχητικά
φαίνεται πως δεν ενδιαφέρουν το σύνολο των γονέων που πιστεύουν ότι δεν μπορούν ν΄αγγίξουν το δικό τους σπίτι και τα δικά τους παιδιά. Κι όμως αυτά τα παιδιά είναι τα δικά μας παιδιά! Αν δεν υπάρξει ευαισθητοποίηση και σωστή ενημέρωση, ενδιαφέρον για την σχολική μας κοινότητα, πολύ σύντομα δεν θα διαφέρουμε από πολλά σχολεία της Αττικής, όπου η παραβατική συμπεριφορά των μαθητών δεν θα είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας, με απρόβλετες συνέπειες για το μέλλον της κοινωνίας μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καταβάλλει πάντοτε κάθε δυνατή προσπάθεια , σε συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου μας, για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει.
Όμως το μόνο που λαμβάνουμε από τους γονείς, είναι η σκληρή κριτική τους, χωρίς οι ίδιοι να έχουν αναλάβει ποτέ τις ευθύνες τους.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του σχολείου μας τον κο Σπυρόπουλο για την ενημέρωση που μας έκανε, αλλά και όλους εσάς που είσαστε εκεί για μια ακόμη φορά και αποδείξατε ότι οι λίγοι τελικά είναι εκείνοι κάνουν την διαφορά.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παντερμαράκη Ηλιάνα

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά να μην με ευχαριστείτε. Ο εκπαιδευτικός πρέπει να βρίσκεται πάντα κοντά στους γονείς των μαθητών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή